Apartmani

HRVATSKA • PAG • MANDRE

Aktivni odmor

Za one koji vole aktivniji odmor okupili smo najzanimljiviju ponudu na otoku Pagu gdje će se naći ponešto za svakoga. Od lokacija izdvojili smo kampove Straško i Šimuni koji nude aktivnosti i sadržaje kao bazeni, aquaparkovi, igrališta, ronjenje, najam jet-ski i quad vozila, vožnja polu-podmornicom.

Camping Straško bazeni i igrališta

Za one koji vole opuštanje u bazenu, odmah do plaže kampa Straško nalazi se bazenski kompleks na otvorenom. U kampu se još mogu naći tereni za nogomet, tenis, odbojku na pijesku, badminton i čak 6 dječjih igrališta.

*Ulazak u kamp se naplaćuje.

Više informacija: kampstrasko.com
Google Maps route: goo.gl/maps/rKeiCxjfTRD2

Šimuni Camping Village Aquapark i igrališta

Posjetite najveći Aquapark na otoku Pagu koji se sastoji od 14 zabavnih elemenata i kojeg jednako vole i veliki i mali. Aquapark u Camping Villageu Šimuni otvoren je od 1. lipnja do 15. rujna, a postavljen je na Zlatnoj plaži. Provjerite i veliku ponudu igrališta za sport i rekreaciju kao nogomet, odbojka, stolni tenis, penjanje, badminton itd.
*Ulazak u kamp se naplaćuje kao i sam Aquapark.

Više informacija: camping-simuni.hr
Google Maps route: goo.gl/maps/T7ZyRxBM3tt

Zaton Holiday Resort Aquapark i bazeni

Kamp Zaton Holiday Resort nalazi se oko 1 km od centra Nina, blizu Zadra. Kategoriziran je s četiri zvjezdice. Provjerite ponudu koja obiluje sadržajima i događanjima za djecu i odrasle, od plaža, bazena, aktivnosti, zabavnih sadržaja za djecu do gastronomskih delicija.

Više informacija: camping.hr/zaton  zaton.hr
Google Maps route: goo.gl/maps/qyd1QSEHQDQ2

Vožnja polu-podmornicom

Zaronite u čarobne morske dubine i u 45 minuta dnevne vožnje ili 30 minuta noćne vožnje s podvodnim osvjetljenjem upoznajte novi svijet! Polu-podmornica vozi na tri lokacije, Novalja, Mandre i Šimuni.

Više informacija: semi-submarine-simuni.com    semisubmarine-novalja.com

Najam Quad (ATV) / Jet-ski

Iznajmite Jet-ski u kampu Šimuni i krenite u zabavnu vožnju ili istražite obližnje otoke na uzbudljivom jet safariju. U kampu Šimuni također možete iznajmiti skuter, bicikl, električni skuter (e-scooter), pedalinu, kajak, seascooter

Više informacija: camping-simuni.hr/hr/aktivnosti/jet-ski
Google Maps route: goo.gl/maps/T7ZyRxBM3t

Quad Safari – istražite udaljena i skrivena mjesta otoka, otkrijte iznimnu ljepotu prirode i doživite quad avanturu uživajući u prekrasnom pogledu na kvarnerske otoke i podvelebitski kanal.

Više informacija: sunturist.com/croatia/hr/izleti/quad-safari

Ronjenje (Scuba diving)

Upoznajte ljepote jadranskog podmorja, otkrijte tajne potpoljenih brodova koji se nalaze na 40 metara od obale i doživite nezaboravnu podvodnu avanturu.

Više informacija: camping-simuni.hr/hr/aktivnosti/ronjenje   foka.hr 
Google Maps route: goo.gl/maps/T7ZyRxBM3t

Biciklizam / Pješačke staze / Kayaking / Penjanje

Otok Pag je jedinstven otok i jedan od najduljih otoka naše lijepe Hrvatske. Otok obiluje prirodnim ljepotama netaknute prirode, suhozida i krša. Biciklističke, pješačke i kayak ture najbolji su način za istraživanje svih ljepota i krajolika otoka Paga.

Otok Pag nudi i iznimne mogućnosti za planinarenje i penjanje. Jedno od najuzbudljivijih i najizazovnijih aktivnosti koje možete iskusiti na otoku je upravo Climbing. Najpoznatije lokacije na otoku su penjališta Stogaj i Zamak, koja nude različite rute i težine prilagođene svakom penjaču, od početnika do naprednih.


Više informacija: 
visitnovalja.hr/rock-climbing,  pag-outdoor.com/pag_climbing

zadar_bike_magic_logo

ZadarBikeMagic web stranica i aplikacija za iOS i Android uređaje pruža 3000 Km sa čak 96 staza namijenjenih za brdski (MTB), cestovni (ROAD) te rekreativni (TREKKING) biciklizam.
Izdvojili smo 3 staze koje se nalaze na otoku Pag-u koje možete voziti koristeći ZadarBikeMagic aplikaciju.

MTB 44 – Povljana
Duljina: 19.6 Km
Fizička Težina:
1/3
Ukupni uspon: 353m
MTB 45 – Pag 1
Duljina: 46.9 Km
Fizička Težina: 2/3
Ukupni uspon: 590m
MTB 46 – Pag 2
Duljina: 18 Km
Fizička Težina: 1/3
Ukupni uspon: 245m

COPYRIGHT © 2014 RUZICAMANDRE.NET | ALL RIGHTS RESERVED
POWERED BY: UBYTOVANI V CHORVATSKU

Back to top